Disclaimer

Iedere bezoeker verklaart zich bij het bezoeken van deze website, om welke reden dan ook, akkoord te gaan met volgende bepalingen:

  • Alle gegevens op de website van MVC-webdesign hebben een uitsluitend informatief karakter, dit betekent echter niet dat MVC-webdesign de informatie niet met de grootste zorgvuldigheid heeft gecontroleerd op haar juistheid. Het internet is echter van deze aard dat informatie snel kan veranderen en dat deze zelfde informatie dus snel haar juistheid kan verliezen.
  • Alle informatie op de website wordt aldus gebracht zonder enige garantie en MVC-webdesign aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade door het gebruik van deze website of door het gebruik van informatie van deze website.
  • Wanneer MVC-webdesign op de hoogte gebracht wordt van eventuele fouten of onvolmaaktheden in deze website zal actie ondernomen worden om deze zo snel mogelijk te verbeteren.
  • Alle rechten zijn voorbehouden aan MVC-webdesign. Het aanpassen of wijzigen van een deel of van heel deze site op welke wijze dan ook, zonder de uitdrukkelijke toelating van MVC-webdesign is dan ook verboden. Inbreuken op het auteursrecht zullen burgerlijk en strafrechterlijk vervolgd worden.
  • Wat betreft het kopiŽren en afdrukken van een deel of heel deze site geeft MVC-webdesign de toelating hiervoor zolang dit is voor persoonlijk of educatief gebruik en dus niet voor commerciŽle doeleinden.
  • Eventuele persoonsgegevens die verstrekt worden aan MVC-webdesign zullen enkel opgenomen worden in onze eigen databases en zullen niet doorgegeven worden aan derden. Deze gegevens zullen gebruikt worden voor analyses en studies door MVC-webdesign en mogelijk ook voor gepersonaliseerde berichtgeving uigaande van MVC-webdesign. Indien u dit niet wenst kan u steeds contact opnemen met MVC-webdesign en vragen uw persoonsgegevens te verwijderen uit onze databases.


GSM: 0485/581.773
BTW:BE 870.660.419