De betaalbare website voor KMO's en zelfstandigen !!

Het Internet wordt met de dag groter, elke seconde komen er nieuwe websites bij. Maar het Internet wordt niet alleen groter, het wordt ook steeds belangrijker. Bijna 3 miljoen belgische gezinnen hebben een connectie met het Internet.

Meer en meer mensen maken ook gebruik van dit krachtige medium om informatie op te zoeken. Wanneer je vroeger een product of specialist zocht door in de Gouden Gids te bladeren, doe je dat nu door op het Internet te zoeken.

Als KMO of zelfstandige heeft men er dus alle belang bij je eigen website online te plaatsen. Dit is echter niet zo eenvoudig als het wel lijkt, vaak ontbreekt immers de nodige know-how om een degelijke website te bouwen. Wanneer men dan de hulp wil inroepen van gespecialiseerde webdesign-firma's blijkt echter dat er serieus doorgerekend wordt voor een eenvoudige website; prijzen onder 2500 Euro zijn eerder de uitzondering. Vaak wordt dan ook beslist om het website-project toch nog maar enkele jaartjes uit te stellen.

MVC-Webdesign biedt nu een oplossing voor KMO's en zelfstandigen:
wij bouwen uw website in volledige samenspraak en aan een vooraf bepaalde democratische prijs zodat u achteraf precies krijgt wat u wou en daar exact de prijs voor betaalt die we samen vooraf afspraken. Geen onaangename verrassingen dus!!

Kijk verder op deze website en ontdek onze werkwijze, onze producten en prijzen en contacteer ons voor meer info, een afspraak of een concrete offerte.

Wacht niet langer met de aanmaak van een website; de toekomst begint nu!!GSM: 0485/581.773
BTW:BE 870.660.419