Produkten / Prijzen

Wij richten ons tot KMO's en zelfstandigen , een groep die vaak niet de mensen in dienst heeft om een degelijke website te maken, maar toch zeer goed het belang van een aanwezigheid op het Internet weet in te schatten.

Weinig KMO's en nog minder zelfstandigen kunnen of willen de enorme bedragen uitgeven die grote ondernemingen betalen voor hun website. Uitgaande van deze situatie trachten wij dan ook de prijs zo laag mogelijk te houden en toch een degelijke kwaliteit te bieden.

Hoe kunnen wij dit? Door programmatorisch eenvoudigere, doch zeer degelijke websites aan de klant aan te bieden en door het maken van ingewikkelde en dus tijdrovende websites tot een minimum te beperken. Op deze wijze kunnen wij kwalitatief hoogstaande websites toch aanbieden aan democratische prijzen.

Voor het ontwikkelen van uw website kan u kiezen uit 2 formules; het gebruik van onze pakketten of een website met een prijs per stuk.

Webdesign pakketten:
  1. BASIC: Website met 5 hoofdpagina's
  2. MEDIUM: Website met 5 hoofdpagina's en foto's genomen op locatie (Max. 100)
  3. MEDIUM PLUS: Website met 7 hoofdpagina's, foto's genomen op locatie (Max. 100) en een contactformulier
  4. PRO: Website met 7 hoofdpagina's, foto's genomen op locatie (Max. 100), een contactformulier en een gastenboek
  5. SQL/PHP/Scripting: Databasegestuurde website en/of scripting: voorbeelden; click HIER.

De prijzen vind je HIER.
Om deze prijzen te kunnen bekijken hebt u een recente versie van een PDF-viewer nodig. U kan er eentje gratis downloaden op volgende LINK
Deze prijzen zijn slechts richtprijzen en worden in de praktijk meestal aangepast aan de precieze noden van de klant. Elke klant is immers uniek en heeft zijn eigen behoeften wat een website betreft. De uiteindelijk te betalen prijs wordt steeds vooraf en in overleg met de klant bepaald zodat u op het einde van de rit niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

terug naar boven

Prijs per stuk:

Wanneer u niet wenst te kiezen voor een pakket, is er nog altijd de mogelijkheid om uw website samen te stellen aan de hand van door u gekozen aparte stukken. Een voorbeeld: u kiest voor een website met slechts 1 pagina met daarop wel een flash animatie en een contactformulier of u kiest voor een website met 25 pagina's zonder foto's, formulieren of animaties, of ... . U merkt dat op deze wijze eender welke website kan samengesteld worden. U hebt het in gedachten, MVC-webdesign kan het maken!

De prijzen vind je HIER.

Om deze prijzen te kunnen bekijken hebt u een recente versie van een PDF-viewer nodig. U kan er eentje gratis downloaden op volgende LINK

terug naar boven

Onderhoud:

Wanneer de website is afgewerkt zijn er gedurende het volgende jaar enkele kleine interventies voorzien die gratis uitgevoerd worden. Indien u echter regelmatig aanpassingen wenst te doen is er natuurlijk de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten zodat u niet steeds hoeft te betalen voor elke tussenkomst, maar er een vaste prijs wordt afgesloten voor onbeperkete interventies van MVC-webdesign gedurende een vaste periode. (contacteer ons indien u meer info wil over deze onderhoudscontracten)

terug naar boven

Webapplicaties:

Onze hoofdactiviteit is het maken van zeer stabiele en snel geladen websites, maar dit betekent uiteraard niet dat wij ook geen andere websites kunnen maken, integendeel! Wij zijn ook beschikbaar voor firma's die hun website iets "extra" willen geven. Klik even door op deze VOORBEELDEN en u zal onmiddelijk begrijpen dat MVC-webdesign uw ideale partner is voor het maken van uw website!! Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak!!

terug naar boven


GSM: 0485/581.773
BTW:BE 870.660.419